NVM aankoopmakelaar 

Uw deskundige en voordelige ondersteuning: De Zoek&Koop NVM aankoopmakelaar.

Een bijzondere specialisatie van ons is de Zoek & Koop Makelaar®. Deze activiteit richt zich volledig op de dienstverlening bij het zoeken en kopen van uw woning. Over de Zoek & Koop Makelaar®, de werkmethodes en de voordelen voor u als opdrachtgever, informeren wij u graag.

Op zoek naar een koopwoning.
Een belangrijk moment. U besluit op zoek te gaan naar een koopwoning. Naar een fijn huis in een buurt die u aanstaat. In de regel is dat een plezierige periode; websites afstruinen, brochures opvragen, de krant erop naslaan, kijken, vergelijken en een beetje fantaseren.

Via internet heeft u wellicht al veel kennis vergaard over woningen en alles wat daarbij komt kijken. Misschien heeft u nog wat vragen. Of misschien heeft u nauwelijks een idee over hoe de zaken aan te pakken. Hoe dan ook, als de Zoek & Koop Makelaar® zijn wij in staat om u professioneel te begeleiden en te adviseren op het niveau dat u wenst.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij drie Zoek & Koop Modules® samengesteld die u helpen uw doel te bereiken op de manier die u het meest aanstaat. Maakt u zelf een keuze voor de module die u het best past.

Zoek & Koop Module Een ®: U heeft zelf een woning gevonden en u heeft professionele adviezen nodig voordat u de zelf de aankooponderhandelingen gaat voeren met een uitgebreide schriftelijke aankoop beoordeling in de hand.

Zoek & Koop Module Twee ®: U heeft zelf een woning gevonden en u heeft behoefte aan professionele advisering en ondersteuning gedurende het komende aankooptraject, inclusief de onderhandelingen.

Zoek & Koop Module Drie ®: U zoekt een woning maar u heeft nog nauwelijks een idee van de mogelijkheden in woningtypes, in prijzen en in buurten, of uit tijdsgebrek en u wilt zich bij uw zoektocht, tot aan de sleuteloverhandiging, volledig laten begeleiden.

Contact

Uiteraard is het mogelijk een uitgebreide omschrijving te ontvangen van deze verschillende modules. Voor een gratis en vrijblijvend advies kunt u onderstaand formulier invullen. Ook kunt u middels onderstaand formulier telefonisch extra informatie ontvangen. Nadat u het formulier hebt ingevuld zal een aankoopmakelaar contact met u opnemen.


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)